Lotte ja kuukivi saladus ilmus interaktiivse raamatuna

Üleeile ilmus “Lotte ja kuukivi saladus” interaktiivse raamatuna. Eesti Joonisfilmi uues interaktiivses digiraamatus on lisaks põnevale lugemisele rohkelt lapsi arendavaid animeeritud pilte ning videosid.

“Lotte ja kuukivi saladus” on juba teine interaktiivne raamat Lotte ja tema sõprade seiklustest, mis ühendab omavahel populaarse lasteraamatu, rahvusvaheliselt tunnustatud joonisfilmi ning pakub sealjuures lugejatele rohkelt avastamisrõõmu Leiutajateküla liikuvate piltide ja mängudega.

Raamat ja selles leiduvad videod, interaktiivsed mängud ning illustratsioonid tõstavad esile positiivseid väärtusi, nagu sõprus, oskus märgata enda kõrval teisi ja valmidus hättasattunuid abistada.

Lisaks 12 integreeritud videole leiab uuest digiraamatust 360-kraadise panoraampildi Kuujäneste templist, 6 animeeritud pilti, 62 vajutatavat elementi ja põneva kompassi.

Eesti Joonisfilmi esimene interaktiivne digiraamat “Leiutajateküla Lotte” ilmus jaanuaris 2013 aastal.

“Lotte ja kuukivi saladus” interaktiivne raamat on müügil Apple App Store`s: https://itunes.apple.com/us/app/lotte-ja-kuukivi-saladus/id911304752?mt=8

Raamatu sünopsis:

Ühel ööl hiilivad Leiutajatekülla kaks tundmatut. Nad otsivad taga kolme kivi, mille vana rännukoer Klaus oma viimaselt rännakult kaasa tõi. Üks kivi jäi Klausile, kaks tema reisikaaslastele. Mõistes, et kivid peidavad endas saladust, lähevad Lotte ja Klaus ülejäänud kividele järele. Kui Klaus ootamatult haigestub, jätkab Lotte teekonda üksi. Peagi selgub, et kivide saladus on palju suurem kui Lotte ja Klaus arvata oskasid. Raamat on valminud Janno Põldma ja Heiki Ernitsa joonisfilmi Lotte ja kuukivi saladus ainetel.

Täpsemat infot raamatu kohta küsi julgelt aadressilt hello@flexymag.com.