„Lotte ja kuukivi saladus“ nüüd ka raamatuna!

Stuudiol Eesti Joonisfilm on rõõm teatada lugemishimulistele Lotte sõpradele, et nüüd on nende armastatud tegelaskuju viimane seiklus olemas ka raamatuna.

„Lotte ja kuukivi saladus“ on kolmas Lotte seiklustest pajatav raamat. Nii nagu eelmisedki raamatud, nii ka seekord on loo pearõhk sellel, et esile tõsta positiivseid väärtusi elus, nagu sõprus, oskus märgata enda kõrval teisi ja valmidus hättasattunuid abistada.

Ühel ööl hiilivad Leiutajatekülla kaks tundmatut. Nad otsivad taga kolme kivi, mille vana rännukoer Klaus oma viimaselt rännakult kaasa tõi. Üks kivi jäi Klausile, kaks tema reisikaaslastele. Mõistes, et kivid peidavad endas saladust, lähevad Lotte ja Klaus ülejäänud kividele järele. Kui Klaus ootamatult haigestub, jätkab Lotte teekonda üksi. Peagi selgub, et kivide saladus on palju suurem kui Lotte ja Klaus arvata oskasid…

Raamat on valminud Janno Põldma ja Heiki Ernitsa joonisfilmi “Lotte ja kuukivi saladus” ainetel. Autor on Janno Põldma ja pildid joonistas Heiki Ernits. Raamatu andis välja Eesti Joonisfilm. Raamat on eesti keeles ja kõvas köites.

Raamatu avalik esitlus toimub 29. novembril kl 17.00 Solarise keskuse Apollo raamatupoes. Kohal on Lotte ja raamatu autorid.

Tänasest on raamat saadaval ka Joonisfilmi e-poes http://pood.joonisfilm.ee/avaleht/lotte-ja-kuukivi-saladus.html

Tule ja seikle koos Lotte ning Klausiga ja lahenda kuukivide saladus!