„Lotte ja kuukivi saladus“ võitis Chicagos auhinna

Heiki Ernitsa ja Janno Põldma joonisfilm „Lotte ja kuukivi saladus“ võitis Chicago Rahvusvalisel Lastefilmide festivalil täiskasvanute žürii otsusel täispikkade animafilmide kategoorias 2. koha.

Chicago Rahvusvaline Lastefilmide festival on üks olulisimaid lastefilmide festivale maailmas ja suurim omataoline Põhja-Ameerikas. Alates 1983. aastast on festivali eesmärk olnud tutvustada uusi ja huvitavaid lastefilme ja tunnustada lastefilmide kõrget kunstilist taset.

Täispikk joonisfilm  „Lotte ja kuukivi saladus“ valmis 2011 aastal stuudios Eesti Joonisfilm. Filmi valmimist toetasid Eesti Filmi Sihtasutus, Eesti Kultuurkapital, EV Kultuuriministeerium, Media Programme, Läti Filmi Sihtasutus.

„Lotte ja kuukivi saladus”:
www.lotte-film.com/moonstone

facebook.com/kuukivi

Täpsem info festivali kohta:

http://www.cicff.org/