Esilinastuvad Kaspar Jancise ja Priit Tenderi animafilmid

Eesti Joonisfilmil on hea meel teatada, et kinos “Sõprus” esilinastuvad 1. novembril kaks uut animafilmi – Kaspar Jancise “Villa Antropoff” ja Priit Tenderi “Ussinuumaja”.

Eesti animasõbrad saavad filme kinos näha juba novembri lõpus animafestivali Animated Dreams raames.

“Villa Antropoff „ valmis stuudio Eesti Joonisfilm ja Läti stuudio Lunohod koostööna. Film kandideerib Euroopa filmiakadeemia lühifilmipreemia tiitlile. Villa Antropoffi” eestipoolset tootmist toetasid Eesti Filmi Sihtasutus, Eesti Kultuurkapital ja Kultuuriministeerium. “

Priit Tenderi “Ussinuumaja” on valminud tšuktši muinasjutu ainetel. Filmi peategelastele on andnud oma näo ja hääle näitlejad Elina Reinold ja Taavi Eelmaa. Filmi valmimist toetasid Eesti Kultuurkapital ja Eesti Filmi Sihtasutus.