Olga ja Priit Pärna joonisfilm „Elu ilma Gabriella Ferrita“ sai Monstra 2011 festivali žürii eripreemia!

Mitmete auhindadega pärjatud Olga ja Priit Pärna joonisfilm „Elu ilma Gabriella Ferrita” (2008) osales Lissabonis rahvusvahelisel animafilmide festivalil MONSTRA 2011 täispikkade filmide võistlusprogrammis.  Eesti Joonisfilmil on suur rõõm teatada, et festivali rahvusvaheline žürii koosseisus Georges Sifianos, Monique Renault, Peter Serrazina, Piotr Dumala, Manuel Tentúgal andsid žürii eripreemia joonisfilmile „Elu ilma Gabriella Ferrita“.

MONSTRA 2011 rahvusvaheline animafilmide festival toimus sel aastal 21.-27. märtsil. Festival on toimunud alates 2000. aastast.

„Elu ilma Gabriella Ferrita“ valmis stuudios Eesti Joonisfilm 2008. aastal ja selle valmimist toetasid Eesti Filmi Sihtasutus ja Eesti Kultuurkapital.

„Elu ilma Gabriella Ferrita“ sünopsis:
Dramaatiline lugu armastusest, lukus ustest, näotust vargast, haavatud kurest, kadunud laptopist ning õdedest O’Keydest, kes on virtuaalsed prostituudid… Filmis ei ole Gabriella Ferrit, kuid on peaaegu happy end.

44 min / 35mm / 1,85:1 / värviline / Dolby Surround

Aastast 2008 on film saadaval DVD’l (Levitaja Rautakirja Eesti AS).

Vt. Lisaks: http://www.monstrafestival.com/2011en/#noticias/option=com_content&view=article&id=126:monstra-2011-winners&catid=3:destaques&Itemid=27